RAGÚ DI MARE DEL GOLFO DI NAPOLI (per 2 persones)
Mandonguilles de peix espasa, rap, llobarro de platja, llagostins, escamarlans i marisc. Tot servit en cassola amb salsa a la marinera.
Albóndigas de pez espada, rape, lubina de playa, langostinos, cigalas y marisco. Todo servido en cazuela con salsa a la marinera.
TAGLIATA DI POLIPO CON FAGIOLI E COZZE
Pop amb salsa de tomàquet, mongetes i musclos.
Pulpo con salsa de tomate, alubias y mejillones.
BACCALÁ STILE NAPOLI VECCHIA
Bacallà amb panses i pinyons.
Bacalao con uva pasa y piñones.
BACCALÁ IN CASSUOLA
Bacallà a la cassola amb salsa marinera i marisc.
Bacalao en cazuela con salsa marinera y marisco.
PESCE SPADA ALLA SICILIANA
Peix espasa amb salsa de tomàquet, olives, tàperes i musclos.
Pez espada en salsa de tomate, con olivas, alcaparras y mejillones.
CARPACCIO DI PESCE SPADA E POMODORI
Carpaccio de peix espasa sobre tomàquet fresc laminat, pesto de ruca, llimona i caviar.
Carpacho de pez espada sobre tomate fresco laminado, pesto de rúcula, limón y caviar.
PESCATRICE ALLA MARINARA E FRUTTI DI MARE
Rap amb salsa marinera i marisc.
Rape con salsa marinera y marisco.
ROMBO AL FORNO CON PATATE VIOLE
Turbot al forn amb patates morades i romaní.
Rodaballo al horno con patatas moradas y romero.
FILETTO DI SPIGOLA ALLA GENOVESE
Filet de llobarro de platja amb salsa de ceba típica napolitana, cloïsses i musclos.
Filete de lubina de playa, con salsa de cebolla típica napoletana, almejas y mejillones.
FILETTO DI SPIGOLA AI FUNGHI PORCINI
Filet de llobarro de platja amb bolets “porcini” i tomàquet cherry.
Filete de lubina de playa con setas “porcini” y tomate cherry.
GAMBERONI ROSSI IN SALSA D’AGRUMI E PISTACCHIO
Gambes vermelles amb salsa agra i crema de pistatxo.
Gambas rojas en salsa agria con crema de pistacho.