Primeros platos

PASTA AL SABOR DE MAR

SPAGHETTI DELLO CHEF GIOVANNI

Spaghetti amb salsa de tomàquet, calamars i gambetes.
Spaghetti con salsa de tomate, chipirones y gambitas.

LINGUINE ALLA PESCATORA

Linguine amb trossejada de pop, sípia, calamar, gambetes, marisc i salsa de tomàquet cherry.
Linguine con troceada de pulpo, sepia, calamar, gambitas, marisco y salsa de tomate cherry.

SPAGHETTI ALLE VONGOLE AI 3 POMODORINI

Spaghetti amb cloïsses i tomàquet cherry.
Spaghetti con almejas y tomate cherry.

SPAGHETTI AGLIO, OLIO E GAMBERETTI ROSSI SU CREMA DI PANE

Spaghetti amb all, oli i gambetes vermelles sobre una crema de pa del xef.
Spaghetti con ajo, aceite, gambitas rojas sobre una crema de pan del chef.

SPAGHETTI AL NERO DI SEPPIA, CALAMERETTI SU CREMA DI COZZE

Spaghetti al tint de sípia, amb calamarsets sobre una crema de musclos del xef.
Spaghetti al tinte de sepia, con chipirones sobre una crema de mejillones del chef.

LINGUINE DEL GOLFO (CARTOCCIO NAPOLETANO)

Pasta amb escamarlans, llagostins, pop, calamar i marisc. Tot embolicat en paper d’alumini.
Pasta con cigala, langostino, pulpo, calamar, marisco. Todo envuelto en papel de aluminio.

˜˜˜

PASTA AL SABOR DE TIERRA

PENNE ALL’ARRABBIATA DELLA CASA

Pasta amb salsa de tomàquet, nduja (sobrassada picant) i speck cruixent.
Pasta con salsa de tomate, nduja (sobrasada picante) y speck crujiente.

RIGATONI DELLA NONNA NAPOLETANA

Pasta amb salsa de tomàquet, mandonguilles petites, mató, mozzarella fumada i alfàbrega.
Pasta con salsa de tomate, albondiguitas, requesón, mozzarella ahumada y albahaca.

GNOCCHI ALLA SORRENTINA E BURRATA

Gnocchi de patata amb salsa de tomàquet i burrata gratinats al forn de llenya.
Gnocchi de patata con salsa de tomate y burrata gratinados al horno de leña.

RIGATONI SASSIC E FRIARIELL CON PROVOLA

Pasta amb botifarra trossejada, grelos i mozzarella fumada.
Pasta con butifarra troceada, grelos y mozzarella ahumada.

RAVIOLI AI FUNGHI PORCINI E TARTUFO NERO

Raviolis casolans farcits de bolets, amb tomàquet cherry i ratllada de tòfona negra.
Raviolis caseros rellenos de setas “porcini”, con tomate cherry y rallada de trufa negra.

CALAMARATA CON SEPPIA, FAGIOLI E COZZE

Pasta típica napolitana amb sípia, mongetes blanques i musclos.
Pasta típica napolitana con sepia, alubias blancas y mejillones.

LASAGNA DI MARE

Lasanya casolana marinera, amb toc final de salsa de salmó i marisc.
Lasaña casera marinera, con toque final de salsa de salmón y marisco.

PACCHERI ALLA GENOVESE DI MARE

Pasta amb salsa de ceba típica napolitana amb escamarlans.
Pasta con salsa de cebolla típica napolitana con cigalas.

SCIALATIELLI CON POLPA DI GRANCHIO E FRUTTI DI MARE

Pasta típica napolitana amb polpa de cranc, marisc i tomàquet cherry.
Pasta típica napolitana con pulpa de cangrejo, marisco y tomate cherry.

PACCHERI ASTICE E FRUTTI DI MARE

Pasta amb llamàntol, marisc i salsa de tomàquet cherry.
Pasta con bogavante, marisco, y salsa de tomate cherry.

PACCHERI PESCATRICE E GAMBERI ROSSI

Pasta amb salsa de tomàquet cherry, cua de rap i gambes vermelles.
Pasta con salsa de tomate cherry, cola de rape y gambas roja.

Anuncios