Carne

CARPACCIO DI CARNE

Carpaccio de vedella amb ruca, escames de parmesà i llimona.
Carpacho de ternera con rúcula, escamas de parmesano y limón.

SASICC E FRIARIELL CON FONDUTA DI PROVOLA

Botifarra elaborada a casa amb friarielli (verdura típica napolitana) i fondue de mozzarella fumada.
Butifarra elaborada en casa con friarielli (verdura típica napoletana) y fondue de mozzarella ahumada.

COSTINE D’AGNELLO IN CROSTA DI MANDORLE

Costelles de xai amb crosta d’ametlles, acompanyat de patates al forn.
Costillas de cordero lechal con costra de almendras, acompañada de patatas al horno.

ENTRECOT AI PISTACCHI

Entrecot de vedella de 350 g amb crema de pistatxos i guarnició.
Entrecot de ternera de 350 g con crema de pistachos y guarnición.

ENTRECOT PROVOLA E NDUJA

Entrecot de vedella de 350 g amb mozzarella fumada i crema de nduja (sobrassada picant) amb guarnició.
Entrecot de ternera de 350 g con mozzarella ahumada y crema de nduja (sobrasada picante) con guarnición.

FILETTO AI 4 PEPI

Filet de vedella de 220 g a las 4 pebres (verda, blanca, rosa i negra).
Solomillo de ternera de 220 g a las 4 pimientas (verde, blanca, rosa y negra).

FILETTO AI FUNGHI PORCINI

Filet de vedella de 220 g en salsa de bolets (porcini) i guarnició.
Solomillo de ternera de 220 g en salsa de setas (porcini) y guarnición.

FILETTO FOIE GRAS E ZAFFERANO

Filet de vedella de 220 g amb foie gras i crema de safrà amb guarnició.
Solomillo de ternera de 220 g con foie gras y crema de azafrán con guarnición.

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