Antipasti

BRUSCHETTA NAPOLETANA

Torrades de pa de llenya amb tomàquets frescos, orenga i alfàbrega.
Tostadas de pan de leña con tomatitos frescos, orégano y albahaca.

MOZZARELLA DI BUFALA ALLA MILANESE CON FIORI DI ZUCCA

Mozzarella de búfala de 125gr arrebossada acompanyada amb flors de carbassó fregides.
Mozzarella de búfala de 125gr rebozada acompañada con flores de calabacín fritas.

INSALATA CAPRESE DI BUFALA

Amanida de tomàquet, mozzarella de búfala de 125g fresca, alfàbrega i orenga.
Ensalada de tomate, mozzarella de búfala de 125gr fresca, albahaca y orégano.

ALICI MARINATE

Seitons marinats en vinagre a casa.
Boquerones marinados en vinagre, en casa.

ARANCINI DI MARE AL NERO DI SEPPIA

Boles d’arròs fregides i farcides de marisc trossejat al tint de sípia.
Bolas de arroz fritas rellenas de marisco troceado al tinte de sepia.

COZZE MARINATE

Musclos a la marinera.
Mejillones a la marinera.

POLIPO ALL’INSALATA

Amanida de pop.
Ensalada de pulpo.

CHEESE-CAKE AL SALMONE

Pastís de formatge fresc amb salmó marinat aromatitzat amb llimes.
Pastel de queso fresco con salmón marinado aromatizado con limas.

PARMIGIANA DI MELANZANE

Albergínia al forn amb tomàquet i mozzarella.
Berenjena al horno con tomate y mozzarella.

SAUTÉ DI VONGOLE

Cloïsses saltejades amb vi blanc, oli i julivert.
Almejas salteadas con vino blanco, aceite y perejil.

INSALATA DI MARE

Amanida amb calamars, pop, gambetes vermelles i marisc.
Ensalada con calamares, pulpo, gambitas rojas y marisco.

INSALATA DELLA CASA

Amanida amb petxines de peregrí, fruits secs, fruita fresca de temporada i pernil de Parma cruixent.
Ensalada con vieiras, frutos secos, fruta fresca de temporada y jamón de Parma crujiente.

TARTARA DI BACCALÁ

Tartar de bacallà amb olives negres, tàperes i tomàquets cherry.
Tartar de bacalao con olivas negras, alcaparras y tomates cherry.

ZUPPETTA AI FRUTTI DI MARE CON CREMA DI FAGIOLI

Cloïsses i musclos a la marinera sobre una base de mongetes blanques.
Almejas y mejillones a la marinera sobre una base de crema de alubias blancas.

POLIPO ARROSTITO CON GUANCIALE E CREMA DI PATATE

Pop a la planxa amb cansalada i crema de patata.
Pulpo a la plancha con tocino y crema de patata.

PROSCIUTTO E MOZZARELLA DI BUFALA O BURRATA

Mozzarella de búfala o burrata de 250gr acompanyada de pernil de Parma i tomàquet confitat.
Mozzarella de búfala o burrata de 250gr acompañada de jamón de Parma y tomate confitado.

BURRATA DELLO CHEF

Burrata fresca amb escamarlans, amanida líquida i tarallo napolità (pa de pessic d’ametlles salat)
Burrata fresca con cigalas, ensalada liquida y tarallo napoletano (bizcocho de almendras salado)

BRUSCHETTONE DI MARE DELLA CASA

Torrada de pa de pizza amb stacciatella de burrata, calamars i toc de sobrassada picant.
Tostada de pan de pizza, con stracciatella de burrata, chipirones y toque de sobrasada picante.

Anuncios